Siirry suoraan sisältöön
Kryptovaluutan tulevaisuus

Miltä näyttää kryptovaluutan tulevaisuus

Kryptovaluutat ovat kieltämättä tulleet jäädäkseen, vaikka niiden arvot heilahtelevat laidasta laitaan. Välillä syöksytään syvälle ja sen jälkeen alkaa nousu jälleen arvoon, mitä ei olla koskaan aikaisemmin vielä nähtykään. Lopun aikaa se vaihtelee suuntaan ja toiseen saaden aikaan sijoittajille harmaita hiuksia. Yksi tärkeä piirre kaikissa virtuaalivaluutoissa on, ja se on ennustamattomuus. Analyytikot ovat moneen kertaan yrittäneet päätellä, millainen on kryptovaluutan tulevaisuus, mutta selkeää kaavaa arvojen heittelylle… Lue lisää »Miltä näyttää kryptovaluutan tulevaisuus

Kryptovaluuttaa varten tarvitaan kryptolompakko.

Kryptolompakko

Monia erilaisia asioita on pohdittava, kun on hankkimassa lompakkoa kryptovaluutalle. Mikä on kryptolompakko ja mitä siinä on huomioitava?

Golden Litecoin Coin Close Up

Miltä Litecoin tulevaisuus näyttää

Litecoin on Bitcoinin ohella yksi vanhimmista, suosituimmista sekä tunnetuimmista kryptoista. Se on lähtöisin Bitcoinista ja perustuu sen lähdekoodiin. Charlie Lee, joka on Litecoinin perustaja, kopioi bitcoinin lähdekoodin ja muutti vain jotain sen ominaisuuksia. Kun ne ovat hyvin samankaltaisia, niin miltä Litecoin tulevaisuus näyttää, jos ajatellaan asiaa hiukan pidemmällä aikavälillä? Litecoinia kehitetään edelleen, joskaan sen kehitystyö on edennyt suhteellisen rauhassa eteenpäin. Onko Litecoin tulevaisuus varmalla pohjalla… Lue lisää »Miltä Litecoin tulevaisuus näyttää

Kryptovaluuttojen kursseja tietokoneen näytöllä

Kryptovaluutat

Kryptovaluutat mahdollistavat rahan käyttämisen verkossa täysin anonyymisti. Perehdy kryptoihin ja lohkoketjuihin sivuillamme!

Tekoälyä voidaan hyödyntää esimerkiksi ihmismäisissä roboteissa

Tekoäly ihmisen apuna

Keksinnöt ovat olennainen osa ihmiskunnan kehitystä ja keksinnöistä tekoäly on yksi nopeimmin kehittyvistä aloista. Tutustu tekoälyn eri käyttötapoihin!

Suomi elää älystä

Suomi elää älystä

Suomi elää älystä ja kehittää uusia ratkaisuja muun muassa tekoälyn sekä robotiikan alueilla. Uusi teknologia on tätä päivää.